Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte nuestros servicios. Al navegar por nuestra web estás aceptando el uso de cookies. Más información

Aviso legal y normas del Box

Per respecte, i per la seguretat dels nostres atletes demanem que tothom s'adhereixi a les regles del Box:

Un Box és una comunitat, anima als teus companys cada vegada que ho necessitin, i recorda que un wod no acaba fins que acaba l'últim dels teus companys.

PAGAMENTS:

Primera Matricula 50 euros

Segona matricula 75

curs iniciants (on ramp) 3 clases 65euros

pagament per domiciliació bancaria de l'1 al 5 de cada mes. En cas de volguer-se  donar de baixa o fer algun cambi s'haurà de comunicar abans del dia 25 anterior el mes de la baixa  . si no es així  ,es cobrara tot el mes entenen que l'atleta encara esta donat d'alta.

amb la baixa definitiva quedera cancelat el contracte-

la readmisió d'un abonat que hagi causat baixa quedera subjecte a les condicions vigents en cada moment (pagament 2ona matrícula 75 euros)

h2hviccrossfit no es fa responsable si no has pogut gaudir de les teves classes per malaltia, feina, viatge o lesió.

 

bonos  de sesions extres :


Els bonos de sessions soltes tindran caducitat en funció del nombre de sessions contractades:


-  bono de 5 sessions 60eu
- Bono 10 sessions,   120 

Drop in:15 euros 

Entreno personal =30 hora

Tanquem dies festius, locals i nacionals.

 

SOBRE EL TEMPS:

Les classes tenen la seva hora d'inici, sisplau sigues puntual. Quan arribis tard, hauràs de realitzar 30 burpees d'escalfament automàticament i sense que ningú t'ho indiqui abans de poder-te incorporar a la classe.

App:Marge per apuntar-se a una classe 1 hores abans i per borrarr-se 2 hores abans . Qui no és es borri 2 hores abans li conta la classe com a feta

 

 

MATERIAL:

Les cordes són material d'ús personal. Es deixaran als usuaris que s'inicien durant el primer mes després cada un ha de tenir la seva.

 

Sigues respectuós amb els nostres equips.

Mai deixis caure una barra buida amb un disc de 5kg.

Mai deixis caure un pes o manuelles.

El nostre equip és costós. Tracta'l amb respecte.

 

ACTITUD:

Faràs squats i molts. Accepta-ho.

l 'squat (esquat) és un moviment fonamental del cos humà. Fer els squats amb una profunditat apropiada es considera tenir el fèmur paral·lel al sòl o més profund.

Abandona el teu ego a la porta.

La negativitat no serà tolerada. Aquesta és una instal·lació dedicat a la genialitat. Aquesta és una zona lliure de drama - i punt. Sigues optimista, diverteix-te i esforça't i fes que els del teu voltant també ho facin.

 neteja el que embrutes.

Sisplau, sigues respectuós amb el Box i els recursos que t'oferim. Sisplau desa tots els equips utilitzats en els escalfaments i / o entrenaments quan la classe ha acabat.

Neteja el teu ADN! Sang, suor, la pell, saliva no poden romandre sobre els nostres equips quan  acabeu el vostre entrenament. Si l'ADN està en alguna cosa, assegura't de netejar i desinfectar.

L'única manera d'aconseguir ser més fort és augmentar el temps extra de càrrega. Busca els teus límits mantenint la seguretat. Si no saps la quantitat de pes que has d'utilitzar, demana al teu entrenador consell 

L'engany només val per enganyar-se a un mateix.

Sigues honest amb tots els altres, i amb tu mateix.

Saps el que és el rang de moviment, de manera que no és cap excusa les males formes i postures.

SEMPRE manten el teu pes sota control.

Esforça't al màxim.

Si algú et corregeix, escolta'l. La crítica constructiva només pot ajudar a llarg termini.

No val escollir WODs a dit.

CrossFit és sobre intentar millorar en tots els àmbits, no val només aparèixer en els dies que es pot crear una bona puntuació o perquè alguna cosa se'ns doni bé. A més - no serà bo a llarg termini si no intentes millorar en les coses que no se't donen bé.

La responsabilitat és el primer, enorgulleix-te del teu treball diari.

Sigues respectuós amb els altres, el material, els entrenadors, i mostra orgull per el teu Box.